Centar za uravnotežen i kvalitetan život Balans Medika - Beograd

Bulevar Despota Stefana 1, 11000 Beograd
Alternativna medicina
2206 Pregleda

Balans Medika je osnovana sa željom da pomogne čoveku da u ovom savremenom dobu sačuva ono najbitnije-dobro zdravlje. Zadatak zaposlenih u ovom centru je vratiti čoveka prirodi, omogućiti mu da sagleda prirodne zakone, pomoći mu da uspostavi narušenu ravnotežu u sebi, oko sebe i u celom univerzumu. To je moguće ako sagledamo sve aspekte čovekove ličnosti: fizičku, psihičku, emocionalnu i duhovnu.

Kvalitet života (životna sredina, ishrana, fizička aktivnost i stres) u najvećoj meri određuje čovekovo zdravlje. Sve ove činioce potrebno je držati u ravnoteži i međusobnom balansu.

Balans Medika na prvo mesto stavlja prevenciju. Njihova misija je pronaći uzroke čovekovih problema i poremećaja, postaviti dijagnozu i preporučiti terapiju.

Od drugih centara alternativne medicine ih odvaja holistički i individualan pristup svakom pacijentu. Za uspeh u rešavanju problema i prevazilaženju negativnih stanja potrebno je osloboditi telo od toksina (psihičkih, fizičkih i emocionalnih), ojačati imuni sistem, živeti zdravim životom (zdrava ishrana, fizička aktivnost u skladu sa godinama i zdravstvenim stanjem), kontrolisati stres, obezbediti zdrav i kvalitetan san, ostvariti uzajamno poverenje između klijenta i terapeuta.

Najbolji način da ustanovite šta je uzrok simptoma bolesti koje osećate je pregled. Početne promene u organizmu otkrijte AMP neinvazivnim analizatorom u krvi koji u roku od 3 do 10 minuta prikazuje više od 100 parametara bez vađenja krvi.

Druga varijanta koja Vam je na raspolaganju u Balans Medici je pregled dužice oka-iridodijagnostika. To je zamena za bolne i umarajuće preglede. Iridodijagnostika ukazuje na naslednu sklonost ka bolestima, promene na unutrašnjim organima i otkriva poremećaje koji mogu dovesti do bolesti.

U ordinaciji Balans Medika možete uraditi sledeće terapije:nameštanje atlasa-prvog vratnog pršljena, hirudoterapiju (pijavice), homeopatiju, energoterapiju, bowen (tretman bolnih i izraženih čukljeva), terapiju pomoću frekvencija-zapper.

 

Želite da postavite Vaš centar za alternativnu medicinu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoj pregled u centru za uravnotežen i kvalitetan život zakažite telefonom: 0113226826.

 

Pogledajte i šta nude ostale centri za alternativnu medicinu u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se