Turistička agencija Argus turs - Beograd

Balkanska 51, 11000 Beograd
Turističke agencije
1558 Pregleda

Argus turs je jedna od vodećih turističkih agencija na našem tržištu, sa vrlo razgranatom prodajnom mrežom. To potvrđuje podatak da više od 500 agencija širom Srbije prodaje njihove aranžmane. Prepoznati su po vrlo povoljnim cenama i odličnim kvalitetom usluga.

Argus ima bogat sopstveni park koji čine moderni turistički autobusi, mini busevi i komforni automobili prve klase za prevoz VIP gostiju.

Delatnost ove turističke agencije se konstantno proširuje:osnivaju se nova odeljenja (odeljenje za omladinski turizam, kongresno odeljenje, aktivno učestvuju u receptivnom turizmu na najbolji način reprezentujući našu zemlju. Često organizuju kongrese, savetovanja i kružne ture po Srbiji).

Argus turs unapređuje i saradnju sa inostranim partnerima. Opremljeni su najsavremenijim sistemom prodaje avio karata naših i svetskih kompanija. Uspešno organizuju putovanja u zemlji i inostranstvu kao i smeštaj u hotelima svih kategorija u zemlji i svetu.

Za svoje kupce Argus često organizuje posebne specijal ponude sa neverovatnim popustima.
Osim toga, u redovnoj ponudi su vrlo popularne destinacije obilaska gradova po Evropi: Beč, Prag, Pariz, Solun, Budimpešta, Milano, Rim, Toskana, Venecija, Berlin i Dresden, Krakov, Barselona, Istanbul ili Trst.

Uvek je pravo vreme da se razmišlja o odlasku na more. Za ovo letovanje Argus je pripremio popularne destinacije u Bugarskoj, Egiptu, Grčkoj, Italiji, Španiji i u velikom broju odmarališta u Turskoj.

Posebna preporuka turističke agencije Argus turs je da ovog proleća uživate u čarima Tunisa. Da odmor ne mora uvek da bude skup pokazuje neverovatna ponuda vikend paketa u Beču koja podrazumeva četvorodnevni aranžman: prevoz, smeštaj, razgledanje i međunarodno putno osiguranje. Ne propustite priliku da za malu svotu novca obiđete jedan od najlepših evropskih gradova.

 

Želite da postavite Vašu turističku agenciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve u vezi sa ponudom, aranžmanima, cenama i destinacijama koje je Argus turs pripremio za Vas saznajte pozivanjem telefona 0117617660.

 

Pogledajte i šta nude ostale turističke agencije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se