Salon stolarije Alto - Beograd

Gavrila Principa 69-71, 11000 Beograd
Stolarija
927 Pregleda

Preduzeće Alto se bavi projektovanjem i izradom stolarije modernog i savremenog dizajna koja je prilagođena potrebama kupaca. Pri izradi nameštaja se teži da se stvori ambijent po meri i želji kupaca, za opremanje kako stambenih tako i poslovnih jedinica. Za savremenog, poslovnog čoveka estetika i funkcionalnost su neodvojive. Proizvodni program obuhvata izradu kreveta, noćnih stočića, kuhinja, plakara, komadnog nameštaja, komoda, klub stolova, nameštaj za kupatila, box fioke, čiviluke i vrata.

Kreveti koji se ovde prave su rađeni u različitim dimenzijama i bojama. Prilikom njihovog osmišljavanja nastojalo se da se istovremeno ispoštuju ergonomija i udobnost. Kreveti se rade od masivnog drveta ( bukva ili hrast) i od medijapana furniranog bukovim ili hrastovim furnirom.

Uz kvalitetan krevet važan je i odabir podloge i dušeka. Prodajni program radnje Alto obuhvata dušeke renomiranih marki: Optimo, Dormeo i Golego.

Stolice se izrađuju od bukovog i hrastovog nameštaja. Rukohvati se prave od hromiranog čelika i prohromskog lima. Moguće je tapacirati u koži, tekstilu i eko koži. Modernog su dizajna, preporučuju se za kućni program i ugostiteljstvo. Stolovi se izrađuju od masivnog bukovog drveta, ploče stola su izrađene od peskirnog stakla ili furniranog medijapana. Veliki je izbor boja drveta a jednostavno je rešeno klizanje ploče stola koje omogućava funkcionalno produžavanje stola.

Vešti zaposleni u radionici Alto dizajniraju i izrađuju američke plakare, kao i ugradne, klizne i klasične plakare po Vašoj meri. Dizajn, završna obrada vrata i unutrašnjosti plakara, raspored polica i fioka se prilagođava Vašim potrebama i prostoru.

Alto je generalni distributer italijanskog Bassano parketa. To je dvoslojni i troslojni parket od punog drveta.

Kuhinje po meri se proizvode od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala. Za izradu frontova na kuhinjama se koristi masiv (puno drvo) i medijapan-furniran željenom vrstom drveta (bukva, hrast...) ili lakiran poliuretanskim lakom u željenu boju i sjaj-od mat do 100% sjaj. Gornji elementi kuhinje se mogu izraditi od pleksiranog, providnog i farbanog stakla. Radne ploče se takođe biraju i prilagođavaju Vašem ambijentu i potrebama. Prilikom sklapanja kuhinja se koriste nemački okovi Hettich.

 

Želite da postavite Vaš salon stolarije na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Najbolje je da svratite u salon Alto i odaberete drvenu stolariju po želji a za najvažnije informacije pozovite brojeve 011 6646831 ili 063 8312832.

Pogledajte i šta nude ostali saloni stolarije u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se