Stolarija All 4 Home - Beograd

Gočka 47 a, 11000 Beograd
Stolarija
1235 Pregleda

All 4 Home je lanac maloprodajnih objekata-salona nameštaja koji su prepoznatljivi po svom jedinstvenom visokostilskom uređenju, izvanrednoj ponudi, kvalitetu usluga i niskim cenama. Svojim kupcima su obezbedili širok asortiman programa građevinske stolarije, aluminijumskih i pvc profila (uvoznih i domaćih proizvođača). Veliki je izbor i vrata: garažnih i rolo, sigurnosnih, sobnih i balkonskih, ulaznih, kliznih i harmonika vrata.

All 4 Home saloni su generalni zastupnici i distributeri renomiranih nemačkih proizvođača Meeth Fenster i RORO Turen&Fenster koji imaju izuzetno kvalitetan program ALU-PVC i PVC stolarije. Kad je u pitanju fasadna stolarija, veliki je izbor svih tipova: drvo-aluminijumska stolarija (ulazna vrata, sobna vrata, prozori, balkonska vrata, svetlarnici). Rade se i po Vašoj meri a možete odabrati i vrstu drveta-hrast, čamovinu, ariš ili jasen, bajcovanu u boji po Vašem izboru. Boja aluminijuma ili vidnog okova je takođe prilagodljiva Vašem izboru. PVC stolarija ( bela ili u boji) domaćih proizvođača se radi po Vašoj meri, sa 5 ili 6 komora. Isporuka je brza a montaža laka. Od stranih proizvođača možete odabrati REHAU ili GEALAN PVC stolariju.

U asortimanu unutrašnje stolarije postoji veliki izbor sobnih vrata (punog krila i ostakljena, furnirana, sa dekor folijom, kantovana, sa običnim ili brodskim šarkama...) više domaćih i stranih proizvođača.

Ako želite da kupite drvenu stolariju All 4 Home Vam preporučuje proizvode Fagus koji svoj program izrađuju od lameliranog drveta. Pošto su tapete trend u uređenju enterijera, u prodajnim salonima All 4 Home možete naći veliki asortiman uvoznih tapeta.

Za ljubitelje krovnih prozora u ponudi su proizvodi renomiranog proizvođača Velux sa svom pratećom opremom (venicijaneri, zavese, opšivke).

Jedan od nosećih programa salona All 4 Home iz oblasti sanitarija je program Gorenje keramike sa preko 300 modela klasičnih podnih i zidnih pločica, dekor pločica i listela vrhunskog kvaliteta i dizajna. U salonima je zastupljena i Keramin beloruska keramika i Keros španska keramika. Pažnju će Vam svakako privući i odlična, laserski sečena granitna keramika u crnoj, beloj i bež boji kao i mnogi vodeći svetski brendovi iz oblasti sanitarija i kupatilske opreme poput Ideal Standarda, Vidime, Armala...

Svi proizvodi su atestirani i poseduju sertifikate o potvrdi kvaliteta. Dostava u kratkom vremenskom periodu, garancija i obezbeđen servis posle garantnog roka za sve proizvode su ono po čemu je All 4 Home prepoznatljiv.

 

Želite da postavite Vaš salon stolarije na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O asortimanu, montaži ili bilo čemu što Vas zanima u vazi sa salonom All 4 Home, raspitajte se telefonom: 0112363200.

 

Pogledajte i šta nude ostali saloni stolarije u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se